Jonas Ullmann blev i weekenden Danmarksmester i Europajolle. Privatfoto.

Jonas Ullmann blev i weekenden Danmarksmester i Europajolle. Privatfoto.

To talenter fra Sletten vandt guld og bronze ved DM

Jonas Ullmann og Esther Bojsen-Møller sejlede guld og bronze hjem til Sletten Bådeklub i weekenden

Sejlads De imponerende sportslige resultater blev i weekenden sejlet hjem til Sletten Bådeklub. Jonas Ullmann blev Danmarksmester i Europajolle under weekendens sejlads i Nyborg og Esther Bojsen-Møller, hentede bronze hjem til Sletten under weekendens Skiffjolle DM, der blev afviklet i Hellerup.

I følge Jonas Ullmann var der tæt kamp i toppen af feltet, hvor han med otte førstepladser de første to dage, blot skulle lave en top syv placering i én af dagens tre sejladser, for at vinde guld.

"Dette viste sig dog ikke at være så nemt, da jeg i den første sejlads laver en niende plads, og i sejladsen efter bliver diskvalificeret for tyvstart, hvor jeg ellers går i mål som nummer seks. Alt imens har otte x verdensmesteren Anna Livbjerg fra Kaløvig lavet to førstepladser, hvilket betød, at den sidste sejlads blev den afgørende. Her kommer jeg dårligt fra start, men under stort pres ender jeg i mål som nr. seks, hvilket var nok til titlen som Danmarksmester," siger han i en pressemeddelelse.

Fra Skiff DM i Hellerup fortæller Esther Bojsen-Møller, at hun er mega glad for at have sejlet DM bronze hjem til Sletten. Esther Bojsen-Møller sejlede med Josefine Nøjgaard fra Århus Sejlklub og DM blev sejlet i meget varierende vindstyrke – mellem 3-12 m/sek og fralandsvind.

"Det blev til fem sejladser lørdag og fem sejladser søndag. Lørdag blæste det op til 12 m/sek, hvor Esther Bojsen-Møller og Josefine Nøjgaard fulgte godt med trods de manglede lidt kilo 'på kanten' i forhold til de store drenge. Søndag i den lette luft var Esther Bojsen-Møller og Josefine Nøjgaard lavere vægt i forhold til drengene til teamets fordel," siger Esther Bojsen-Møller i en pressemeddelelse.

/pm

Publiceret 14 October 2019 10:20