Mikkel Naaby var med til at sikre en overbevisende sejr over Virum

Mikkel Naaby var med til at sikre en overbevisende sejr over Virum

Storsejr til Øresund i Virum

Herrerne fik med 32-23 lagt afstand til bunden og vist, at holdet hører til i den bedre ende af rækken

Af
Af Bo Hilsted

Det kneb med resultaterne i de første fire kampe, hvor man tabte på de små marginaler, men efter de seneste to kampe med sejre over Føroyar og Virum bliver tabellen ligefrem munter læsning.
”Vores forsvar stod godt foran en god keeper,” sagde træner Nicolai Jensen efter kampen, ”men vi brænder for meget kampen igennem, vi kunne godt have vundet større.”
Måske kan sejren på 32-23 blive forløsningen for det unge hold, hvor der er et stort potentiale, og hvor Rasmus Graffe bliver ved med at høvle boldene i mål.
Igen et dusin mål til stortalentet Rasmus Graffe, men også målmand Julius Naaby fortjener ros, ikke mindst for en stor første halvleg, hvor han var helt forrygende mellem stængerne.
”Det er rart at se, at de ting, vi går og arbejder med, bliver omsat til handling, når der fløjtes op til kamp, og nu venter der et rigtigt lokalopgør på lørdag, når Helsingør kommer på besøg,” sluttede træneren.
Øresund møder Helsingør på hjemmebane lørdag 11. november kl. 16.00

Rasmus Graffe lavede atter 12 mål og er forrygende spillende for tiden

Rasmus Graffe lavede atter 12 mål og er forrygende spillende for tiden

Håndbold, 3. division herrer

Virum-Øresund 23-32(8-12)

Øresund: Rasmus Graffe 12, Jacob Elgaard 4, Oliver Naaby, Peter Jensen, Thomas Madsen, Magnus Bender 3, Mikkel Naaby2, Valdemar Juel Jensen, Gustav Iversen 1.

Publiceret 05 November 2017 13:00