Patrick Kofoed med et flot hovedstødmål i anden halvleg til 2-1

Patrick Kofoed med et flot hovedstødmål i anden halvleg til 2-1

Fredensborg mistede point i slutfasen

Men 2-2 mod velspillende Ledøje-Smørum var slet ikke så dårligt endda

Af
Af Bo Hilsted

”Det er brandærgerligt,” sagde træner Martin Petersen lige efter kampen, i morgen kan det godt være, at jeg vil være tilfreds med det ene point, men lige her og nu er det helt tosset, at vi laver de fejl i slutfasen. Og at vi gør det igen.”
Dermed hentyder Martin Petersen til pointtab i slutminutterne tidligere på sæsonen, men her kunne man da tage et godt point med at glæde sig over, for det var en kompetent modstander, man var oppe mod.
”Vi stod godt i forsvaret, og vi startede godt med højt pres, som spillerne og jeg ønskede det, men måske skulle jeg også have rettet spillet lidt til i slutfasen,” filosoferede træneren selvkritisk videre.
Men udefra set var det slet ikke så skidt endda at få det ene point, for bortset fra en god start, havde Fredensborg svært ved at holde gæsterne fra fadet.
Efter Anton Valentiners lidt heldige mål, et indlæg fra højre, der blev båret ind i modsatte målhjørne af den kraftige vind, stod der Ledøje-Smørum på det meste af spillet.
Udeholdet udlignede på et lidt hårdt dømt straffespark, men efter pausen headede Patrick Kofoed bolden i kassen med et brag efter hjørnespark, og derfra skulle sejren forsvares hjem.
Patrick Kofoed og Niclas Madsen var stensikre støtter i midterforsvaret, og midtbanen hjalp godt til, men måske kunne man godt have forventet lidt mere af offensiven på de omstillingsmuligheder, der bød sig.
Nu endte det med en retur i tillægstiden, der blev sparket i mål, men uafgjort var nu ikke helt uretfærdigt.
Med sejren holdet Fredensborg sig lige netop over nedrykningsstregen og kan glæde sig over, at der har været klar fremgang i de seneste kampe.
Fredensborg møder Karlslunde på udebane i efterårssæsonens sidste kamp lørdag 4. november kl. 13.00.

Anton Valentiner har netop sendt bolden ind over til scoring 1-0

Anton Valentiner har netop sendt bolden ind over til scoring 1-0

Fodbold, danmarksserien:

Fredensborg-Ledøje-Smørum 2-2(1-1)

1-0 Anton Valentiner, 1-1(34), 2-1 Patrick Kofoed(65) 2-2(90)

100 tilskuere

Publiceret 28 October 2017 17:00