Mads Heegaard i aktion, stærk indsats på midtbanen og scoring til 2-1.

Mads Heegaard i aktion, stærk indsats på midtbanen og scoring til 2-1.

Dukkert i silende regn

Alt lå til sejr til Humlebæk, da en forsvarsfejl vendte kampen mod Allerød, der vandt 4-3

Af
Af Bo Hilsted

Humlebæk fik en meget blandet start på topopgøret på hjemmebane mod Allerød.
Jonas Zidi brød igennem i første minut og blev fældet af keeperen, straffespark og korrekt gult kort, da bolden egentlig var tabt for Zidi.
Dennis Kryger, normalt usvigeligt sikker, tordnede bolden på overliggeren via keeperens hånd, og i den anden ende kostede et øjebliks uopmærksomhed et farligt indlæg fra venstre med efterfølgende Humlebækfod på bolden i eget net. Første dukkert i det våde efterårsvejr.
Men Humlebæk kom stærkt igen og spillede noget af det bedste i dette efterår. Det klædte holdet, at man trods det tunge underlag fik mere fart i spillet med betragteligt færre berøringer, og det førte i slutningen af halvlegen til to smukke mål, det første af Mads Heegaard, der vendte en modstander af og placerede bolden yderst til venstre for målmanden, og det andet af målslugeren Jonas Zidi, de sikkert satte bolden i mål.
I anden halvleg fortsatte hjemmeholdets overtag, og Zidi bragte holdet foran, da han på en friløber iskoldt passerede målmanden, og samme spiller kunne faktisk have fuldendt hattricket, men kanonerede bolden forbi mål i helt fri position..
Mod slutningen af kampen indtraf så det afgørende vendepunkt og dagens anden dukkert, da målmand Martin Kaas kom for sent og noget klodset fældede en modstander i straffesparksfeltet, gult kort og straffespark, 3-3, og siden fik Allerød også scoret sejrsmålet til en noget ufortjent sejr på 4-3. Dagens tredje dukkert.
”De ti minutter ødelægger alt for os,” sagde træner Morten Kristensen efter kampen, ”vi spiller en rigtigt god kamp, men udvisningen og straffesparket slår rytmen i stykker, men så kan vi alligevel snuppe et point til sidst, da Kadir er fri men ikke får scoret.”
”Vi er oprykkere, har klaret os over forventning, nu venter Birkerød i sidste kamp, og vi plejer at rejse os, når vi har tabt, jeg regner med, det sker igen,” sluttede træneren.
Humlebæk møder Birkerød på udebane søndag 4. november kl. 13.30

Jonas Zidi, flot indsats med to scoringer og hele tiden på måljagt.

Jonas Zidi, flot indsats med to scoringer og hele tiden på måljagt.

Dennis Kryger i fin stil ved straffesparket, men desværre fik målmanden en hånd på bolden og parrerede sparket via overliggeren

Dennis Kryger i fin stil ved straffesparket, men desværre fik målmanden en hånd på bolden og parrerede sparket via overliggeren

Fodbold, serie 2:

Humlebæk-Allerød 3-4(2-1)

0-1(6), 1-1 Mads Heegaard(43), 2-1 Jonas Zidi(45), 2-2(47), 3-2 Jonas Zidi(50), 3-3(70), 3-4(75)

Publiceret 22 October 2017 09:00