Nicklas Skou udlignede til 1-1 i Herlev, men det var ikke nok til point.

Nicklas Skou udlignede til 1-1 i Herlev, men det var ikke nok til point.

Point tabt i tillægstiden

Trods nederlaget på 4-2 i Herlev stod Fredensborg for en opmuntrende indsats

Af
Af Bo Hilsted

Det var tæt på, at Fredensborg havde leveret endnu en overraskelse efter sidste rundes gevinst i Holdbæk, da holdet var på besøg hos topholdet Herlev fredag aften.
Men i slutfasen gik det galt, da Mathias Olesen kom til at lave selvmål ved stillingen 2-2, og da Fredensborg satsede alt på end nu en udligning, scorede hjemmeholdet på en omstilling til slutresultatet 4-2.
Fredensborg startede lidt for afventende, og det resulterede i, at Herlev bragte sig på 1-1, hvorefter gæsterne kom mere med i kampen.
Nicklas Skou udlignede til 1-1 efter en fin lille dribletur, hvor han satte et par forsvarere af, men Herlev bragte sig på 2-1 omkring den halve time.
I anden halvleg kæmpede Fredensborg forbilledligt videre, og den fortjente udligning stod Luca de Biase for i kampens slutfase, men det rakte altså ikke til point.
Nu mangler der to nøglekampe, den første mod Ledøje på lørdag og den sidste i Karlslunde i sidste runde, og hvis man ikke skal hægtes af midterfeltet, er det bydende nødvendigt at få point ud af disse to kampe.
Fredensborg møder Ledøje på hjemmebane lørdag 28. oktober kl. 13.00.

Fodbold, danmarksserien:

Herlev-Fredensborg 4-2(2-1)

1-0(13), 1-1 Nicklas Skou(23), 2-1(30), 2-2 Luca de Biase(90), 3-2 Mathias Olesen(selvmål, 90), 4-2(90)

Publiceret 21 October 2017 07:00