Jonas Zidi var kampens oplevelse med to scoringer og mange fine aktioner

Jonas Zidi var kampens oplevelse med to scoringer og mange fine aktioner

Humlebæk var effektive i Hillerød

Med 4-1 over Hillerød har holdet etableret sig i den bedste halvdel af rækken

Af
Af Bo Hilsted

Serie 2 har udviklet sig til lidt af en gyserrrække, hvor alle kan slå alle, og derfor er det vigtigt at vinde kampe mod hold fra den nederste halvdel, som Humlebæk skulle gøre mod Hillerød.
Opgaven blev løst ganske nydelugt, for bortset fra kortvarig spænding midt i anden halvleg, hvor Hillerød fik reduceret, og gæsterne var i undertal på grund af en unødvendig udvisning for at protestere, var det Humlebæk, der stod for det organiserede fodboldspil.
Det var der nu ikke meget af i en jævnt kedelig første halvleg, hvor lyspunkterne var Jonas Zidis mål til 1-0 efter 12 minutters spil og Dennis Krygers scoring til 2-0 efter fornemt opspil i højre side, hvor Kadir Abdullahi havde næstsidste fod på bolden.
Dommeren var hård ved Jon as Zidi, Humlebæks klart bedste spiller, da han annullerede et mål fra Zidis fod og dømte ham offside på en friløber, et mål her havde sparet træner Morten Kristensens puls efter pausen.
For her fik Humlebæk mere fod på spillet, og alt gik efter planen, da gæsterne ragede en udvisning til sig for protester, og straffen faldt prompte i form af et nydeligt hovedstødsmål efter hjørnespark, 2-1.
Men hjemmeholdet rendte ind i to udvisninger i slutfasen, den ene med gult kort, den anden med rødt, og så var det en formssag for Jonas Zidi at lukke og slukke til 3-1 efter fint opspil.
Tobias Grimstrup sluttede festen af med et tørt hug, helt fri efter atter et pænt opspil, en fortjent sejr på 4-1 til Humlebæk.
Med sejren er Humlebæk med helt fremme i rækken med 18 point for 9 kampe, men på lørdag venter rækkens nummer 4, Allerød, og det kan blive en udmærket retningspil for, hvor gode chancer Humlebæk har for at være med i den absolutte top. 
Humlebæk møder Allerød på hjemmebane lørdag 21. oktober kl. 13.00

Emil Broner gjorde flot i midterforsvaret med mange veltimede indgreb

Emil Broner gjorde flot i midterforsvaret med mange veltimede indgreb

Fodbold, serie 2:

Hillerød-Humlebæk 1-4(0-2)

0-1 Jonas Zidi(12), 0-2 Dennis Kryger(36), 1-2(66), 1-3 Jonas Zidi(85), 1-4 Tobias Grimstrup(87)

Publiceret 14 October 2017 16:00