Rasmus Graffe blev topscorer med 6 mål

Rasmus Graffe blev topscorer med 6 mål

Igen et smalt nederlag

FIF var for rutinerede og slog talentfulde Øresund med 30-29

Af
Af Bo Hilsted

Rutinen vandt over talentet. Så kort kunne kampen mellem Øresund og FIF sammenfattes, for selv om Øresund hang bagefter det meste af kampen, kom man alligevel igen på bemærkelsesog nåede op på 25-25 og foran 27-26 med fem minutter igen.
”Men vi træffer altså de forkerte beslutninger i de afgørende situationer,” sagde en ærgerlig assistenttræner, Thomas Madsen efter kampen. ”Vi spiller godt, og jeg tror, vi kommer til at slå et par af de hold, vi har tabt til, sener på sæsonen, men bare vi ikke har smidt alt for mange point væk inden da.”
Man forstår bitterheden, det andet etmålsnederlag af to i de første tre kampe, og fejlene var til at få øje på. Til gengæld er talentet større, og når forsvaret får taget lidt bedre fat, bliver målmændene også bedre, for der er mange talenter på holdet, der i perioder spiller seværdig håndbold.
Øresund møder KSG på udebane onsdag 25. oktober kl. 19.40.
 

Øresund-FIF 29-30(11-14)

Øresund: Rasmus Graffe og Mikkel Naaby 6, Valdemar Juel Jensen og Frederik de Boer 4, Julius Naaby og Peter Jensen 3, Oliver Naaby, Jakob Elgaard og Magnus Bender 2, Gustav Iversen 1

Publiceret 07 October 2017 18:00