Austin Smith er stadig klar til at score mål for Fredensborg

Austin Smith er stadig klar til at score mål for Fredensborg

Stor udskiftning i Fredensborg

Der bliver en del nye ansigter på divisionsholdet i det nye år, da flere spillere stopper, medens andre har meldt deres ankomst

Af
Af Bo Hilsted

Efter en meget flot start på efterårets grundspil i 2. division, hvor Fredensborg var en særdeles lovende kandidat til nedrykningsspillet, betød fire nederlag i de sidste fire kampe, at holdet må spille nedrykningsspil efter vinterpausen.
Dette, kombineret med adskillige ture over Storebæltsbroen, har fået flere til at sige stop, og træner Claus Larsen har været i tænkeboks i de seneste måneder.
”Hvis vi skal overleve, skal det være på beder forberedelse, bedre organisation og bedre træningstilstand, end de andre klubber, der har flere penge, end vi har.”
”Derfor er kravet, at vi skal træne tre gange om ugen, for ellers kan man ikke være med, og derfor skal træningen intensiveres, vi skal have et endnu bedre træningsmiljø, og dette r en af grundene til, at der nu sker en vis udskiftning.”
Træneren lægger ikke skjul på, at han er glad for at være i klubben, som jo også har flyttet sig betragteligt under hans ledelse, hvorfor han har forlænget aftalen til foreløbig sommeren 2017, selv om der var andre interesserede klubber, der henvendte sig.
De stærke midterforsvarere, Patrick Kofoed og Casper Abildgaard vil formentlig ikke være at finde i truppen, Jesper Christensen, Mads Brøndberg, Jesper Christensen, Anton Valentiner, Laurits Lund stopper også, medens Michael ”Gorm” Nielsen skal være træner for andetholdet i serie 1.
Til klubben kommer Yousef Butt, Aske Viktor, Sebastian Jensen, Mads Heidelbach, Mads Kaalu8nd, Morten Rønne, Mathias Zimmermann, som det foreløbig ser ud, men meget kan nå at ændre sig, inden der fløjtes til kamp mod Odder lørdag 18. marts kl. 15.00 på udebane.
Træningen starter 12. januar, første træningskamp spilles allerede 16. januar mod Helsingør, og 3. marts tager holdet på en uges træningslejr i Tyrkiet, så man er helt klar til de 14 kampe om at spille i 2. division efter sommerferien.
Der er 12 hold i puljen, man spiller ikke mod de hold, man var i pulje med i efteråret, så de andre otte hold møder man ude og hjemme, og de fire sidste rykker ned.
Fredensborg har taget otte point med over, så man er tre point overstregen inden turneringens start.
 
 
 

Anfører Kasper Antonsen er også med efter vinterpausen.

Anfører Kasper Antonsen er også med efter vinterpausen.

null

Publiceret 01 January 2017 19:00