Der var graduering for alle aldersklasser

Der var graduering for alle aldersklasser

Karatesamarbejde er en succes

Det nordiske samarbejde i Karate Nord blev styrket ved gradueringen i Fredensborg

Af
Af Bo Hilsted

Årets sidste graduering, en slags eksamen, i Karate Nord- samarbejdet blev afviklet 4. december i Nordsjællands Karate Akademi og fandt sted i Fredensborg, og stævnet var meget vellykket.
Gradueringen var endnu et led i styrkelsen af det nordiske samarbejde, som har udviklet sig gennem årene, og hvor besøg og træningsudveksling over Øresund har skabt venskaber og mulighed for personlig udvikling, samt indblik i forskellige træningsmetoder, der kan komme alle klubber og deres medlemmer i Karate Nord-samarbejdet til gode.
Nordsjællands Karate Akademi i Fredensborg og Hornbæk afviklede graduering med deres svenske Karate Nord samarbejdsklub fra Helsingborg, hvilket betød at lokalerne på Fredensborg Skole på Bennediktevej var fyldt med spændte karateudøvere, der skulle vise deres evner i målet på at opnå en ny grad, og dermed også bæltefarve.
Dagen blev en kæmpe succes, og der blev gradueret fra 10. kyu til 1. dan, i en atmosfære af nervøsitet, spænding og senere glæde, da gradueringerne var overstået.
Efter en veloverstået graduering, var der fællesspisning og julehygge som afslutning på sæsonen, der starter igen i 2017 efter skoleferien.
 
.
 
 
 
 

Deltagerne havde en dejlig dag i Fredensborg

Deltagerne havde en dejlig dag i Fredensborg

Koncentrationen lyser ud af deltagerne

Koncentrationen lyser ud af deltagerne

Publiceret 17 December 2016 16:00