Se billederne:

Så blev de nye julelys tændt i Fredensborg

Søndag blev den nye julebelysning fra Juleministeriet tændt, da Handels- og aktivitetsfællesskabet Fredensborg By for første gang stod for julefesten

Julefest Flere hundrede mennesker var søndag mødt op, da den nye julebelysning i Fredensborg blev tændt for første gang. Og selvom det skete ved den traditionsrige julefest, så var det første gang, at Handels- og aktivitetsfællesskabet Fredensborg By stod for arrangementet.

I dagens anledning havde de nye arrangører sammensat et program, der hvor der i løbet af dagen både var noget for store og små og for hele familien inden borgmester Thomas Lykke Pedersen kl. 16.31 kunne tænde byens nye lys.

"Tidligere har det været Handels- og Håndværkerforeningen i Fredensborg, der har stået for juleudsmykningen i gennem 60 år - og tak til dem. I år er Handels- og aktivitetsfællesskabet Fredensborg By der første gang står for juleudsmykningen. Og så håber jeg, at de vil stå for juleudsmykningen de næste 60 år," sagde han.

Det er Juleministeriet, der har indgået en aftale med Handels- og aktivitetsfællesskabet Fredensborg By om juleudsmykningen i Jernbanegade og har hængt guirlander op. Juleudsmykningen er ligesom tidligere finansieret af de erhvervsdrivende i byen, og derfor har Handels- og aktivitetsfællesskabet Fredensborg By sat klistermærker op hos dem der støtter juleudsmykningen.

Publiceret 24 November 2019 18:00