Ny driftsaftale på vej om Kulturhuset

Går alt efter planen kan Kulturforeningen og forvaltningen have en ny driftsaftale klar til godkendelse til næste møde i Kulturudvalget

Forhandlingerne mellem Kulturforeningen og forvaltningen er efterhånden så langt fremme at parterne forventer at præsentere en ny fireårig driftsaftale om den gamle biograf i Fredensborg. når Kulturudvalget mødes i begyndelsen af december. Det skriver formanden for Kulturforeningen Poul Juul i en mail til Uge-Nyt.

"Kommunen og Kulturforeningen er enige om at tilstræbe, at en driftsaftale for Gl Bio for fire år med virkning fra1. januar 2020 kan foreligge til godkendelse på Kulturudvalgets møde den 4. december," skriver han.

Hul på forhandlingerne

Det så ellers længe ud til at det ville blive mere end svært at lande en aftale mellem parterne, der stod meget stejlt overfor hinanden. Men efter et møde på rådhuset den 28. oktober blev parterne enige om at starte forfra med forhandlingerne. Derfor mødtes parterne den 7. november for at tage hul på forhandlingerne.

"Vi har holdt et godt og konstruktivt møde, hvor vi gennemgik driftsaftalen mellem Fredensborg kommune og Foreningen Kulturhuset Fredensborg Gamle Biograf punkt for punkt. Der blev lyttet til hinanden og vi fik udvekslet synspunkter. Nu gælder det om at se fremad og få et godt samarbejde," skriver Poul Juul.

Møde om av-udstyr

Også knasterne om et ny av-anlæg indgår i forhandlingerne. Derfor var der i sidste uge et møde mellem Kulturforeningen, formanden for Madam Mangor og forvaltningen om anskaffelse af av-udstyr, skriver Poul Juul.

"Der afholdes et nyt møde senere, hvor dele af det av-udstyr, der påtænkes anskaffet, bliver vist i drift på Rådhuset. Herefter fortsætter drøftelserne om en række detaljer, så det sikres, at de foreslåede anskaffelser bliver nyttige for den gamle biografs brugere," skriver han.

Poul Juul havde også bedt om foretræde for Kulturudvalget, hvor han i sidste uge redegjorde for Kulturforenings visioner og planer for 2020 og de kommende år.

Publiceret 20 November 2019 09:00