Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005. Pressefoto

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005. Pressefoto

Endrup-børn bager for BørneTelefonen

Torsdag 10. oktober trækker børn fra Endrup Fritidshjem i Fredensborg forklæderne på

Oktober måned bliver atter fyldt med velduftende bagværk, når flere end 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i at bage til fordel for BørneTelefonen. Der vil blive pisket, bagt og dekoreret efter alle bagekunstens regler, når Bag for en Sag endnu engang løber af stablen.

Endrup Fritidshjem i Fredensborg er en af de mange institutioner, der deltager i år, og de trækker i forklæderne torsdag 10. oktober:

"Vi synes, Bag for en sag er en både hyggelig og meningsfuld tradition. Forud for dagen taler vi med børnene om, at det ikke er alle børn, der er så heldige at have voksne omkring dem, der lytter til dem og trøster dem, når de er kede af det. Den problemstilling bliver børnene enormt optagede af, og så vil de gerne bage ekstra gode kager," fortæller Søren Poulsen fra Endrup Fritidshjem i en pressemeddelelse.

Dermed er børn fra Fredensborg med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få rådgivning på BørneTelefonen hos Børns Vilkår. BørneTelefonen havde sidste år 49.345 rådgivninger med børn og unge.

gs

Publiceret 09 October 2019 16:00