Da regnen kom flyttede festen i Karlebo ind i teltet. Foto: Per Frost Henriksen

Da regnen kom flyttede festen i Karlebo ind i teltet. Foto: Per Frost Henriksen

Se billederne:

Karlebo Sommerfest trodsede regnen

Banko, ringridning, fællessang og tre store regnskyl. Det var en del af årets sommerfest i Karlebo, der også bød på en bred palette af livemusik og aktiviteter i lange baner

Karlebo Sommerfest slap ikke for regnskyl, det stoppede dog ikke festen, der bare flyttede indendørs i teltene på pladsen. Fredagens bankospil var en bragende succes med to fyldte bankotelte, hvor hovedpræmien var en halv gris, det skabte jubel.

Karlebo Sommerfest havde i år satset meget på livemusik og det gav over 14 timers musik på den hyggelige festplads. Blandt andet de lokale HotShot og Tony Eichen med bandet Flying Moment skabte god stemning på pladsen.

Ringridning fra havetraktor gav stor jubel, både i børneklassen og voksenklassen. Der blev kæmpet om hvert point. Som sædvanligt blev der også spillet fodbold i den traditionsrige Karlebo Cup og den sædvanlige kegleturnering satte også lyd og stemning på pladsen, hvor hele syv hold fra Gilleleje i den grad forstod spillet og festen.

Lørdag var der også fællessang, hvor den lokale troubadour Boje Povlsen, spillede og sang for på udvalgte sange fra DGI Sangbogen. Mange byrådsmedlemmer med borgmester Thomas Lykke Pedersen og to folketingsmedlemmer (Morten Messerschmidt (DF) og Kristian Hegaard (R)) var med til at synge med. Lars Søndergaard og Per Frost Henriksen var initiativtagere og de håber begge, at det bliver en tilbagevendende begivenhed og at endnu flere kommer og synger med.

/pm

Publiceret 12 August 2019 09:26