Jimmi Malek er uddannet cykelmekaniker.

Jimmi Malek er uddannet cykelmekaniker. Foto: Pia Haabegaard

Nyt liv til cykelbutik

Ny ejer af CC Cykler tilbyder frisk kaffe og større udvalg af cykler

Af
Pia Haabegaard

En pludselig indskydelse har vendt op og ned på tømrer Jimmi Maleks liv - og Fredensborgs borgere kommer også til at opleve forandringen.

Efter 19 år som tømrer i et godt og vellønnet job, faldt han over et opslag på facebook, hvor ejeren af CC Cykler havde sat butikken til salg.

Jeg vidste lige pludselig, at det skulle prøves

Og pludselig vidste Jimmi Malek, at den butik ville han overtage - selv om han aldrig nogensinde havde tænkt over, at han ville være cykelhandler.

Uddannet i cykelbutik

"Der skete bare noget i mig. Jeg vidste lige pludselig, at det skulle prøves", fortæller han.

Helt ukendt med cykelhandel er Jimmi Malek dog ikke. Før han gik i tømrerlære, arbejdede han i Surina Cykler, hvor han blev uddannet cykelmekaniker i 1995.

Flere cykler til salg

Jimmi Malek tilbyder reparation, service og salg af cykler i forretningen, som nu skifter navn til Fredensborg Cykler. Som noget nyt får kunderne også tilbudt en kop kaffe.

Han planlægger også et større udbud af cykler i forretningen, hvor Kildemoes, Everton og Bianchi bliver de bærende mærker, og så kommer der formentlig også mærket Trek.

Der er åbningsreception i butikken lørdag den 3. august kl. 10-14, hvor den hidtidige ejer, Christian Clausen, også står klar til at tage afsked med sine kunder gennem 32 år.

Publiceret 27 July 2019 10:00