En kniv og en pistol: Opskriften på et drama, du ofte kan opleve på film. Ni børn fra Fredensborg Kommune fik forleden indblik i, hvordan man få dramatikken til at se virkelig ud.

En kniv og en pistol: Opskriften på et drama, du ofte kan opleve på film. Ni børn fra Fredensborg Kommune fik forleden indblik i, hvordan man få dramatikken til at se virkelig ud. Foto: Søren Hempel

SE BILLEDERNE:

Stunts og kampe - lige som på film

Børnefilmklubben Humlebien inviterede børn fra 7-15 år til at lære mere om stunts og kamp, som det foregår på film

Der var drama i luften, da ni børn fra Fredensborg Kommune forleden brugte en sommerferiedag på at se og prøve, hvordan man får farlige situationer til at se ud, når de skal filmes.

Der var kamp med økser, pistol- og knivangreb, alt under kyndig instruktion af stuntman og kampkoreograf Klaus Messerschmidt Hjuler.

Han har medvirket i og været rådgiver på utallige film - og i gymnastiksalen på Fredensborg Skole fik de 7-15 årige deltager en fornemmelse af, hvad der skal til for at lave et stunt eller en kampscene.

Dagen var led i Frdensborg Kommunes tilbud af sommerferieaktiviteter - og det var filmklubben Humlebien, der havde arrangeret dagen.

Publiceret 20 July 2019 08:00