Efter ballade i Seniorrådet:

Niels Søndergaard bliver ny formand

Efter Niels Mehnke smækkede med døren overtager Niels Søndergaard nu roret i Seniorrådet

Efter ballade i Seniorrådet, der endte med, at den tidligere formand, Niels Mehnke, smækkede med døren efter knap seks måneder på posten, er Niels Søndergaard valgt som ny formand.

Det blev vedtaget på et møde i Seniorrådet den 4. juli, der blev afholdt med tilstedeværelse af borgmester Thomas Lykke Pedersen og direktøren for Ældreområdet i Fredensborg Kommune, Hans Bækvang.

På mødet valgte Seniorrådet enstemmigt Niels Søndergaard til formand og det nytiltrådte medlem Toni Strande til næstformand.

Og det glæder den nye formand, Niels Søndergaard.

"Det er med stor ydmyghed, at jeg påtager mig arbejdet som formand, og jeg glæder mig til samarbejdet fremover. Der er — og skal være — forskellige holdninger hos medlemmerne i et demokratisk folkevalgt råd, men jeg er overbevist om, at Seniorrådet i lighed med tidligere også fremover vil rådgive Byrådet på en god og værdig måde. På vores møde bekræftede Borgmesteren det gode samarbejde," siger han i en pressemeddelelse og tilføjer.

"Som almindelige folkevalgte borgere, er det en stor opgave at skulle og kunne formidle samarbejdet mellem rådets medlemmer, vores målgruppe — de ældre borgere i kommunen — og byrådet, så vi opnår de bedste forhold for den voksende del af kommunens beboere over 60 år. Det gør vi efter bedste evne," siger han.

Publiceret 10 July 2019 08:50