Flere tusinde mennesker var lørdag samlet, da der var byfest i Fredensborg. Foto: Peter Mailand

Flere tusinde mennesker var lørdag samlet, da der var byfest i Fredensborg. Foto: Peter Mailand

Se billederne:

Sol, sommer og byfest i Fredensborg

Flere tusinde mennesker var lørdag samlet til byfest i Fredensborg

Solen skinnede fra en blå himmel med hvide vat skyer og vejret kunne ikke blive bedre, da der lørdag var byfest i Fredensborg.

Her var flere tusinde menneskrer i løbet af dagen samlet for at opleve det mange indslag der var fra hovedscenen, hvor Jakob Brick i år var konfrencier, og Søs Fenger var hovednavn.

I år var arrangementet koncentreret om én scene og det var også første gang at et nyt hold kræfter stod i spidsen for byfesten. Og det glædede den gamle formand for Fredensborg Smukkest, Nicolai Damm.

"Jeg har sluppet tøjlerne og er her i år i civil som far for mine børn. Det er helt fantastisk at opleve den gode stemning og den opbakning der er fra hele byen," sagde man med et stor smil.

Heller ikke den nye formand for Fredensborg smukkest, Jesper Engbo Larnæs, kunne få armene ned.

"Det er fantastisk at opleve de mange mennesker og den gode stemning og opleve, hvordan det store apparat der er i gang spiller," sagde han.

Jesper Engbo Larnæs er en af de nye kræfter der er kommet til i Fredensborg Smukkes tog det nye hold har ændret på de indre linjer så hele organisationen med at tilrettelægge byfesten glider bedre.

"Vi er blevet nogle erfaringer rigere, der betyder, at vi er blevet bedre til at planlægge det, så vi får fordelt opgaverne ud over en længere periode, hvor vi har mere travlt, i stedet for, at det hele hober sig op til sidst, hvor vi så får alt for travlt," sagde han.

Publiceret 23 June 2019 10:30