Rådhuskælderen var fyldt godt op med generalforsamlingens mange gæster.

Rådhuskælderen var fyldt godt op med generalforsamlingens mange gæster. Foto: Niels Mehnke

Ældresagens succes koster:

Nu skal medlemmerne til lommerne

Med over 7000 medlemmer er Fredensborgs lokalforening en af landets største

Det kan godt være, at men skal lidt mere til lommerne, når man fremover skal deltage i Ældrsagens aktiviteter i Fredensborg Kommune.

I hvert fald kunne formand Erling Vraa på den seneste generalforsamling konstatere, at foreningens kraftige vækst betyder flere aktiviteter og dermed flere udgifter. Bestyrelsen skal derfor kigge på de meget lave deltagerpriser, foreningen kører med bebuder, at der kommer nogle justeringer, som vil være med til at give en balance i regnskabet.

Plus 500 medlemmer

Og kasserer Henrik Nielsen lovede forsamlingen i den godt pakkede rådhuskælder med over 200 deltagere, at bestyrelsen på baggrund af de økonomiske udfordringer vil lede efter besparelser.

Formanden kunne berette om en forening i vækst. I løbet af året var der tilgået 500 nye medlemmer, så der nu er 7.161 medlemmer. Antallet af frivillige er på 391, som gør Ældresagen i Fredensborg Kommune til en af de største i hele landet.

"Vi er så store, at hvis vi dannede et parti, så ville vi få altafgørende indflydelse i kommunen," sagde Erling Vraa.

Større bestyrelse

Foreningens vækst betyder også, at ledelsen vokser. Generalforsamlingen nikkede ja til at udvide bestyrelsen fra 9 til 11. Det betød, at de nuværende fire bestyrelsesmedlemmer, der var på valg - Michael Huusom, Annie Albrecht, Astrid Lyngsø og Flemming Thomsen - alle blev genvalgt. De nye bestyrelsesmedlemmer er Erik Daugaard Jensen og Niels Mehnke med Bent Kallemose og Ingrid Dahlrot som suppleanter.

Publiceret 15 March 2019 07:00