160 var mødt op på Fredensborg Store Kro for at høre Prins Joakim fortælle om sit virke i forsvaret.

160 var mødt op på Fredensborg Store Kro for at høre Prins Joakim fortælle om sit virke i forsvaret. Foto: Britt Isabell Olsen

Kongeligt besøg i Fredensborg Rotary Klub

Prins Joakim fortalte om sit arbejde i forsvaret foran 160 rotarianere

Prinsessesalen på Hotel Store Kro i Fredensborg var flot fyldt op, da Fredensborg Rotary Klub tirsdag aften havde besøg af Hans Kongelige Højhed Prins Joachim.

160 rotarianere fra 13 klubber i det nordsjællandske og storkøbenhavnske område var mødt op for at høre Prinsen fortælle om sit arbejde i Forsvaret, hvor han med grad af oberst er ansat som særlig rådgiver for Forsvarschefen på områder, der vedrører Forsvarets reserve og Hjemmeværnets frivillige samt relationerne mellem reserven og det øvrige samfund.

Prinsen blev modtaget ved Store Kro af hoteldirektør Jacob Mikkelsen og præsidenten for Fredensborg Rotary Klub, Erik Petersen.

Prinsen fortalte veloplagt, levende og engageret om sit arbejde i Forsvaret, og de mange spørgsmål fra salen vidnede om interessen for emnet.

Inden Prins Joachim forlod Hotel Store Kro var der tid til et kort besøg i hotellets lille ”Slotsmuseum”, der i tekst og billeder fortæller om Fredensborg Slot, hvor Prinsen har tilbragt en stor del af sin barndom og ungdom.

Ved besøget i museet viste ejeren af Store Kro, Niels Fennet, rundt og fortalte, og også Rotary-præsidenten deltog i rundvisningen.

Publiceret 14 March 2019 09:00