Hanne Berg er ny formand for SF i Fredensborg-Hørsholm.

Hanne Berg er ny formand for SF i Fredensborg-Hørsholm.

Hanne Berg ny formand i SF Fredensborg-Hørsholm

Hanne Berg afløser formanden gennem de seneste år Ole Bergmann, der havde valgt ikke at genopstille som formand

Byrådsmedlem Hanne Berg er valgt som ny formand for SF Fredensborg-Hørsholm. Hanne fortsætter i byrådet ved siden af sin nye formandspost.

Hanne Berg afløser formanden gennem de seneste år Ole Bergmann, der havde valgt ikke at genopstille som formand. Der blev udtrykt stor tak til Ole for hans betydelige indsats i de forløbne år. Ole fortsætter i bestyrelsen som suppleant.

Torben Forskov, Nivå, Lis Grete Møller, Fredensborg, og Benno Arndt, Hørsholm blev genvalgt til bestyrelsen, der også består af Ulla Frøsig og Berit Holtegaard, begge fra Humlebæk. Lisbeth Østfeldt, Nivå, blev valgt som suppleant til bestyrelsen.

Og det glæder den nye formand:

"I SF slår vi dørene op for alle nye med interesse for politiske samtaler og kampagner, for at få en endnu bedre kommune at bo i", siger hun og fortsætter: "Vi støtter også SF´s landspolitiske kampe for en ny og ambitiøs klima- og naturindsats, mindre ulighed og med at fastholde et Danmark med et humanistisk og tolerant menneskesyn," siger hun i en pressemeddelelse.

Inden generalforsamlingen gav folketingsmedlem Trine Torp en orientering om den aktuelle politiske situation om SF´s arbejde i Folketinget. Peter Westermann, EU-kandidat for SF, og Anna Ockelmann, SF´s lokale, unge folketingskandidat var også inviteret med til generalforsamlingen.

Publiceret 04 March 2019 11:00