Tidligere byrådsmedlem i Fredensborg, Thomas Bak, er valgt til folketingskandidat for Venstre i Helsingør. Arkivfoto.

Tidligere byrådsmedlem i Fredensborg, Thomas Bak, er valgt til folketingskandidat for Venstre i Helsingør. Arkivfoto.

Thomas Bak valgt som folketingskandidat

Det tidligere byrådsmedlem er valgt til Venstres nye folketingskandidat i Helsingør i Nordsjællands Storkreds

39-årige Thomas Bak fra Kokkedal blev på onsdagens ekstraordinære opstillingsmøde valgt som Venstres nye folketingskandidat i Helsingør i Nordsjællands Storkreds.

Thomas Bak kommer oprindeligt fra Randers, men alle hans fire mærkesager rammer ned i flere af de debatter, som kører i øjeblikket i og om Nordsjælland.

Thomas Baks hjerte banker for infrastruktur og navnlig den infrastruktur, som binder Nordsjælland sammen med hovedstaden.

Et spark bagi

"Jeg ser det som min fornemmeste opgave at få de enorme udfordringer øverst på agendaen, som arbejdstagere i Nordsjælland møder hver morgen, hvad enten de skal med bil eller tog ind mod hovedstaden. Der spildes enorme summer og effektiv arbejdstid på at vente på forsinkede tog eller holde i kø på Helsingørmotorvejen. Jeg har tænkt mig at give infrastrukturen et ordentligt spark bagi," siger Thomas Bak i en pressemeddelelse.

Og der er flere emner, som trænger til at spark bagi, mener Thomas Bak.

"Vi skal have sparket indvandrerdebatten tilbage på sporet. Kort fortalt, så skal man yde før man kan nyde, og udgangspunktet skal være: Skik følge eller land fly. Det er en ældgammel talemåde, som vi jyder holder meget af, men den kan næppe blive mere aktuel, end den er nu," siger Thomas Bak.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med borger- og debatmøder i hele Nordsjællands Storkreds," siger han.

Publiceret 22 February 2019 09:44