René Nørbjerg er genvalgt til formand for det Konservative Folkeparti i Fredensborg. Arkivfoto.

René Nørbjerg er genvalgt til formand for det Konservative Folkeparti i Fredensborg. Arkivfoto.

Konservative skifter ud i bestyrelsen

Fire nye bestyrelses medlemmer skal stå i spidsen for de konservative i Fredensborg

Fire nye medlemmer er valgt til bestyrelsen i det Konservative Folkeparti i Fredensborg. De fire er Mette Nørholt, Morten Poulsen, Jeppe Lilholt samt Mads Zandersen.

Det skete på partiets årlige generalforsamling i januar, hvor der var genvalg til formand René Nørbjerg samt næstformand Jesper Tvilde og bestyrelsesmedlem Anette Schøning.

"Den store udskiftning i år skyldes, at der er flere bestyrelsesmedlemmer, som har skiftet job og derfor ikke længere har den nødvendige tid til også at være bestyrelsesmedlem i vælgerforeningen," siger Rene Nørbjerg og tilføjer:

"Det har ikke været noget problem at finde kompetente medlemmer til bestyrelsen blandt medlemmerne," siger han i en pressemeddelelse.

Generalforsamlingen var meget velbesøgt, og der er stor interesse blandt medlemmerne for partiets udvikling fremover. Ikke mindst med fokus på valg til Europa-Parlamentet, hvor Det Konservative Folkeparti ‘spidskandidat Pernille Weiss gerne skal erstatte Bendt Bendtsen.

Efter generalforsamlingen var der debat ved folketingsmedlem, Erik Lund og Fredensborgkredsens folketingskandidat Otto B. Christiansen. /pm

Publiceret 04 February 2019 11:51