De lokale håndværkere kan godt begynde at glæde sig. Til sommer rykker STARK i Nivå til helt nyt forretning i Kokkedal Industripark.

De lokale håndværkere kan godt begynde at glæde sig. Til sommer rykker STARK i Nivå til helt nyt forretning i Kokkedal Industripark. Pressefoto

STARK flytter til Kokkedal

Den lokale trælast investerer i splinterny forretning

Af
Morten Timm

BUTIKSNYT Farvel til Nivå. Goddag til Kokkedal.

Den lokale STARK trælast står foran en større flytning, når de rykker fra lokaliteterne i Nivå til en helt nybygget forretning i Kokkedal Industripark 3.

Planen er, at de skal være klar til at åbne efter sommeren, og det bliver med faciliteter, hvor både sortiment og logistik er endnu mere målrettet og effektiv for de professionelle kunder, oplyser salgsdirektør i STARK, Mads Brejnholt, i en pressemeddelelse.

Skal stå skarp

"Det er ingen hemmelighed, at STARKs hjerte banker for de små og mellemstore håndværkervirksomheder. Derfor glæder det os rigtigt meget, at vi nu har fået mulighed for at bygge en helt ny forretning op i Nordsjælland, som vil være med til at effektivisere de professionelle kunders hverdag yderligere," siger han og tilføjer, at med de høje krav til byggeri i dag kræver det stærke leverancer af materialer, et markant større grundsortiment og super professionel rådgivning.

"Vi er mere end klar til at byde velkommen i en ny skarp trælast, siger salgsdirektøren videre.

Team flytter med

Desuden fremhæver Mads Brejnholt også en nye lokation på Kokkedal Industripark 3 tæt på de større indfaldsveje og motorvejsafkørslen.

"Vi ved, at den rigtige vare på det rigtige sted, er afgørende for effektiviteten i byggeriet. Derfor vil et garantisortiment af de 1000 mest afhentede varer til professionelt byggeri altid være at finde, og med den stigende efterspørgslen på bæredygtigt byggeri er vi naturligvis også på forkant her," slutter Mads Brejnholt i pressemeddelelsen.

Hele STARK-teamet fra trælasten i Nivå flytter med til Kokkedal, når den nye forretning åbner, og Nivå erstattes derved af den nye forretning.

Publiceret 31 January 2019 11:13