Arkivfoto: Louisiana

Arkivfoto: Louisiana

Historisk mange besøgte Louisiana

755.500 lagde sidste år vejen forbi museet i Humlebæk

2018 blev et historisk år på Louisiana i mere én forstand, for museet kunne fejre sit 60-års jubilæum med det største besøgstal nogensinde.

755.500 gæster besøgte Louisiana i løbet af året, som både har budt på samtidskunst og klassiske udstillinger som Gabriele Münter, tematiske udstillinger som Månen, arkitekturudstillinger, Louisiana Live, koncerter og litteraturfestival og meget mere.

Året har også båret frugt for Louisianaklubben, som kan gå ind i 2019 med det største antal medlemskaber nogensinde, over 64.000 medlemskort, svarende til mere end 100.000 mennesker.

Og det glæder museets direktør, Poul Erik Tøjner.

"Det er glædeligt og stærkt opmuntrende, at der er så stor interesse for Louisianas program og måde at drive museum på, ligesom det i det hele taget er glædeligt, at der er mange mennesker på museerne i Danmark, for vi er ikke de eneste, der har haft et godt år. Louisianas popularitet er et klart udtryk for, hvor langt man kan nå, når både offentlige tilskud og fondsmidler virker sammen på et ambitiøst niveau med langsigtet perspektiv," siger han i en pressemeddelelse.

Publiceret 02 January 2019 11:18