Torben Hansen, der er nabo til klatrebanen i Nivå, frygter, at banen får lov til åbne banen for flere gæster. Foto: Peter Mail

Torben Hansen, der er nabo til klatrebanen i Nivå, frygter, at banen får lov til åbne banen for flere gæster. Foto: Peter Mail

Klatrebanen: Ingen fulde folk i trætoppene

Naboer frygter, at klatrebane åbnes for studenter og polterabender

Firmaet bag klatrebanen på Nivå Camping - Til Tops har søgt Fredensborg Kommune om at få lov til at åbne banen ved 'Særlige begivenheder og arrangementer'. Den formulering har fået naboerne til at spekulere i om banen få lov til at åbne for eksempelvis studenterfester og polterabender.

Det fortæller Torben Hansen.

"Vi ved jo ikke, hvad der ligger begrebet 'særlige arrangementer'. Er det studenterfester eller polterabender? For så bliver vi jo naboer til en forlystelsespark," siger han.

Men det afviser Finn Gjersøe, der er direktør i Til-Tops Nivå, som firmaet bag klatrebanen hedder.

"Vi vil ikke have fulde folk i træerne og vil slet ikke fulde studenter eller polterabender. Det må vi slet ikke," siger han til Uge-Nyt.

Ifølge Finn Gjersøe har Til Tops søgt om lov til at åbne for klatrebanen i forbindelse med

'særlige arrangementer', men det er noget helt andet, fortæller han.

"Det er når campingpladsen åbner, eller når der er markedsdage, hvor folk sætter boder op på campingpladsen," siger han til Uge-Nyt.

Klatrebanen, Til Tops, har søgt om lov til at åbne banen for at få flere gæster, efter den første sæson har vist at der kun har været seks gæster i snit pr. dag.

Klatrebanen fik indskærpet, at banen kun måtte udbydes til de overnattende gæster på Nivå Campingm efter naboerne i april klagede over, at der var frit udsyn fra banen til de nærmeste haver og boliger.

Sagen er nu sendt ud til naboerne, som har høringsfrist 11. december.

Publiceret 07 December 2018 06:00