Indsamlere i Humlebæk hygger efter en veloverstået indsamling til Dansk Flygtningehjælp.

Indsamlere i Humlebæk hygger efter en veloverstået indsamling til Dansk Flygtningehjælp.

Indsamling gav 44.000 kr til flygtninge

Dansk Flygtningehjælp fik 10.000 kr. mere i raslebøssen, sammenlignet med resultatet sidste år

Dansk Flygtningehjælp er godt tilfreds med søndagens indsamling i Humlebæk. Det oplyser distriktskoordinator Tine Hovland Diemer efter, at de mange penge var talt op.

"Vi havde frygtet et stort frafald, men Humlebæks indsamlere viste endnu engang stort engagement og mødte talstærkt op ved Dansk Flygtningehjælps landsindsamling i søndags. Sammen med friske unge kræfter fra Krogerup Højskole, har vi derfor fået et super flot resultat på kr. 44.000. Det er næsten kr. 10.000 mere end sidste år, og det skyldes både stor velvillighed dér hvor døren blev åbnet, men også at mange har brugt Mobilepay til at betale med," siger hun i en pressemeddelelse.

Medkoordinator Henriette von Essen-Leise supplerer.

"Vi føler virkelig at lokalmiljøet bakker op. Udover nogle utrolig loyale indsamlere som har været med i mange år, kommer der hvert år også nye, og det er skønt at se hele familier dukker op, og på den måde får en god fælles oplevelse," siger hun.

Opbakningen kommer også fra de handlende, og igen i år har SuperBrugen og Brødsnedkeren doneret brød, kaffe, the, kager og frugt, og herudover lægger Humlebæk Kirke lokaler til i og med at indsamlingen starter og slutter i konfirmandgården.

"Det gør en kæmpe forskel, at vi kan hygge om indsamlerne og give dem en velfortjent godbid og mulighed for at puste lidt ud, når de kommer tilbage. Det betyder rigtig meget for os at vi har så fine rammer, og det er tydeligt at indsamlerne også nyder det", siger Christian Stephensen, medkoordinator i Humlebæk.

Publiceret 07 November 2018 06:00