Kokkedal-forfatter Kim Højgaard Rasmussen med sin nyeste bog 'Floden'.

Kokkedal-forfatter Kim Højgaard Rasmussen med sin nyeste bog 'Floden'.

Kokkedal-forfatter klar med ny roman fra Afrika

'Floden' hedder Kim Højgaard Rasmussens nye spændingsroman

Da forfatter Kim Højgaard Rasmussen udgav sin første spændingsroman om Frank Grabowskis udfordringer i Afrika tidligere i år, var det med en vis bevågenhed.

Samtidig med udgivelsen af 'Flammetræet' sendte DR tv-serien Liberty bygget på Jakob Ejersbos Afrika-trilogi, og DR satte i den forbindelse fokus på danskere, der havde haft Afrika tæt inde på kroppen.

I en dokumentar fortalte Kim Højgaard Rasmussen sin personlige historie om konsekvenserne af hans ophold med familien i Afrika som udsendt forretningsmand i 1980’erne, og der var også scener fra receptionen i anledning af udgivelsen af 'Flammetræet'.

Nu er hovedpersonen fra 'Flammetræet', Frank Grabowski, så tilbage i Afrika, denne gang i den uafhængige opfølgerroman 'Floden', hvor Frank bliver regional direktør for et firma i den farmaceutiske sektor med ansvar for salg til det offentlige i Vest- og Centralafrika.

Hans første mål i det nye job er et stort og landsdækkende projekt i Camerouns hiv-program, hvor han imidlertid hurtigt finder ud af, at der hos den ansvarlige myndighed findes personer, som ikke har rent mel i posen.

Publiceret 18 October 2018 09:00