Som en af de første butikker i landet kan man nu betale med mobilen hos Fakta i Humleæk. PR-foto.

Som en af de første butikker i landet kan man nu betale med mobilen hos Fakta i Humleæk. PR-foto.

Fakta i Humlebæk indfører mobilbetaling

Som én af landets første butikker kan man nu betale med mobilen og springe køen over i Fakta i Humlebæk

Nu kan man slippe for køen i Fakta i Humlevæk, for som en af de første butikker i landet er Fakta i Humlebæk nu klar med betaling med mobiltelefonen.

For at kunne slippe for kassekøen skal man dog være medlem af Coop. Men man kan handle ved selv at scanne varerne med mobiltelefonen, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen, oplyser Fakta i en pressemeddelelse.

Coop har testet systemet, der kaldes 'Bip & Betal, i 11 Fakta-butikker.

Erfaringerne har været så positive, at man nu tager næste skridt.

Det betyder, at Fakta i Humlebæk nu får Bip & Betal. Det fortæller Lars Rasmussen, der er forretningsudviklingschef i Fakta.

”Det skal være lettere og hurtigere at handle i Fakta. Samtidig betyder det, at vi får bedre tid til at sørge for orden i butikken. For der vil ikke blive ændret i bemandingen, selv om det nu vil være muligt at betjene sig selv,” siger han.

For at kunne handle med Bip & Betal skal man hente Coop App´en til sin smartphone og vælge Bip & Betal. I butikken scanner man butikkens QR-kode ved indgangen. Man scanner så hver vare og lægger den direkte i indkøbsposen. Ved kassen betaler man med appen, og så er man ude af butikken. Der vil være stikprøvekontroller.

Publiceret 11 October 2018 10:00