Fredensborg Rådhus lægger hus til et møde om kystbanens fremtid.

Fredensborg Rådhus lægger hus til et møde om kystbanens fremtid. Foto: Morten Timm

Pendlere mødes påny om Kystbanens fremtid

Møde om kystbanen på Fredensborg Rådhuse 11. oktober

Hvilken fremtid går Kystbanens pendlere i møde efter to lange sommerferielukninger med renovering af skinner og broer? Hvad indebærer den kommende ændring, hvor togene ikke længere kører direkte til lufthavnen, og hvor rejsende skal skifte på København H? Svarene kan du få på årets pendlermøde på Fredensborg Rådhus 11. oktober, skriver Fredensborg Kommune i en pressemeddelelse.

Pendlerklubbens talsmand frygter, at ændringen betyder flere forsinkelser og færre tog:

"Jeg er stærkt bekymret for, om omlægningen af ruterne indebærer et endnu dårligere tilbud til os pendlere med færre togafgange og samtidig dårligere rettidighed. Den bekymring - som jeg bestemt ikke er alene om - ser jeg frem til bliver adresseret i oplæggene på mødet", siger Michael Randropp, og opfordrer pendlere til at komme til borgermødet, hvor blandt andet repræsentanter for DSB og Banedanmark vil orientere om status.

Borgmester i Fredensborg Kommune, Thomas Lykke Pedersen, er vært for borgermødet:

"Vi har flere tusinde borgere i vores kommune, som er afhængige af en velfungerende Kystbane. Derfor arrangerer vi dette møde, så vi sammen kan presse på for forbedringer", siger borgmesteren.

Publiceret 27 September 2018 09:00