Martin Dahl Andersen, butikschef i Jysk i Kokkedal, er klar til åbningen den 7. september. PR foto.

Martin Dahl Andersen, butikschef i Jysk i Kokkedal, er klar til åbningen den 7. september. PR foto.

Jysk flytter 1000 meter i Kokkedal

Fredag åbner Jysk i ny butik i Kokkedal Industripark

Efter 20 år i Cirkelhuset kan Jysk på fredag slå dørerne op til en helt nyindrettet butik i Kokkedal Industripark.

Den nye butik i Kokkedal bliver på 1.200 kvadratmeter indenfor og 200 kvadratmeter udenfor og dermed udvides butikken med knap 500 kvadratmeter, fortæller Erik Nielsen, der er distriktschef for Jysks butikker i Nordsjælland.

"Vi har ledt efter nye lokaler, og da muligheden opstod for at opføre en helt ny butik fra bunden, så slog vi til. Vi er i løbet af årerne vokset ud af de nuværende lokaler, der er kringlede og hvor der heller ikke er højt til loftet. Så i de nye lokaler bliver der også mulighed for at udnytte butikken i højden," siger han.

Selvom det kun er en lille kilometer, som butikken flytter sig fysisk, så bliver Jysks nye butik alligevel en stor forandring fra den tidligere, fortæller Erik Nielsen.

”Alt bliver nyt i den nye butik der også bliver indrettet med Jysks nye inventar. Derudover får medarbejderene nu endnu flere kvadratmetre at boltre sig på, så der rigtig bliver plads til at fremvise alle vores produkter og der kommer også nye til- og frakørselsforhold samt gode parkeringsmuligheder,” siger han.

Jysk åbner i den nye butik i Kokkedal Industripark 3 fredag den 7. september kl. 9.

Publiceret 31 August 2018 11:05