Nordsjællands Politi vil fremover rulle en af deres indsatsvogne til udsatte områder, som eksempelvis Egedalsvænge. Foto: Peter Mailand

Nordsjællands Politi vil fremover rulle en af deres indsatsvogne til udsatte områder, som eksempelvis Egedalsvænge. Foto: Peter Mailand

Ny mobil politistation i Kokkedal

Mobil politistation skal skabe mere tryghed blandt borgerne i Egedalsvænge

En ny mobil politistation skal fremover skabe mere tryghed blandt borgerne i Kokkedal.

Nordsjællands Politi vil etablere en mobil politistation som skal skabe mere tryghed i områder som blandt andet Egedalsvænge. Det fortæller chefpolitiinspektør Magnus Andreasen til Uge-Nyt.

"Meningen er, at vi skal være tilgængelige for borgerne. Hvis de eksempelvis har nogle ting, de gerne vil snakke om, har bekymringer eller spørgsmål, som de normalt ikke tager på politistationen for at tale med os om. Så det er ren forebyggelse," siger han til Uge-Nyt.

Magnus Andreasen peger blandt andet på voldtægtssagerne af unge piger blandt andet fra Kokkedal, hvor fem drenge iøjeblikket sidder varetægtsfængslet.

"Der vil altid være nogle spørgsmål i forbindelse med den slags sager, og der kan man bruge den mobile politistation," siger han.

Den nye mobile politistation bliver dog ikke i form af en stor lastbil, som man kender fra 'Rejseholdet'.

"Det vil være en af vores indsatsbiler, og et par nærbetjente som kører ud i et område, og er i et par timer," siger Magnus Andreasen, der heller ikke kan afsløre tid eller sted, for hvor den mobile politistation er i et område.

"Vi har ikke lagt os fast på, hvor ofte, de skal være til stede, det er noget som de enkelte betjente tager bestik af på dagen," siger han.

Publiceret 13 July 2018 11:11