Arkivfoto.

Arkivfoto.

Sagen om gruppevoldtægter breder sig: Ung pige voldtaget i kælder

Fredag blev en 15-årig dreng sigtet for et nyt forhold i sagen om gruppevoldtægter af unge piger

Sagen om gruppevoldtægter af helt unge piger begået af jævnaldrende drenge breder sig. Fredag blev en 15-årig dreng sigtet i forbindelse med en voldtægt af en ung pige i en kælder sidste år.

Ifølge sn.dk skete det ved et retsmøde ved Retten i Helsingør, hvor drengen i forvejen fængslet sammen med en anden kammerat sigtet for at have gruppevoldtaget en 14-årig pige i pigens hjem i Kokkedal. Drengen blev 1. juni varetægtsfælgslet i fire uger, og ved dagens fristforlængelse ved Retten i Helsingør blev han samtidig sigtet for tre nye forhold af voldtægt og voldtægtsforsøg mod jævnaldrende piger. Det betyder, at den ene af drengene nu i alt er sigtet i fire forhold, der involverer fire unge piger. Drengen blev varetægtsfængslet i næsten fire uger frem til den 25. juli.

Ifølge sigtelsen står den unge dreng bag en gruppevoldtægt af en anden 14-årig pige ligeledes i Kokkedal i begyndelsen af april.

Desuden er han sigtet for sammen med en kammerat at have forsøgt at tiltvinge sig oralsex ved en tredje pige i en kælder 13. december sidste år.

Samme dag skulle han ifølge sigtelsen have skubbet en fjerde pige ned i en kælder på en adresse i Kokkedal og tiltvunget sig samleje, mens hun græd, skriver eb.dk.

I alt er fem drenge med anden etnisk baggrund end dansk og i alderen 15-16 år nu varetægtsfængslet frem til 26. juli i sager om voldtægt, gruppevoldtægt og forsøg på voldtægt. Alle sagerne har udgangspunkt i det unge miljø i Kokkedal.

Fem unge piger i alderen 13-16 år er efter sigtelserne ofre i sagerne.

Publiceret 30 June 2018 09:00