Nivå Budoklub kan glæde sig over endnu en økonomisk håndsrækning - 8.000 kr. fra Sparnord. Pressefoto

Nivå Budoklub kan glæde sig over endnu en økonomisk håndsrækning - 8.000 kr. fra Sparnord. Pressefoto

Endnu en sponsor giver Nivå Budoklub en hånd

Sparnord's 8.000 kr. blandt andet øremærket til en kampsportsdag

støtte Endnu en sponsor har meldt sig under fanerne hos Nivå Budoklub. Sparnord har doneret 8.000 kr, som blandt andet kommer til at gå til materiale-indkøb i den hastigt voksende klub.

"Pengene falder på et tørt sted, da vi i klubben lige har været igennem en større investeringsrunde. Vores gamle måtteareal var så slidt og ødelagt, at det ikke kunne bruges længere. Vi har derfor samlet midler sammen til et nyt måttesystem, som alle i klubben har stor glæde af," udtaler formanden Martin Stolpe-Thomsen i en pressemeddelelse.

Sparnord er den seneste af en række sponsorer som har budt ind og støttet klubbens vækst. Blandt andre Nordea og Lions Club har også været med.

En del af midlerne fra Sparnord er også øremærket til en kampsportsdag i Oktober, 'Samurai Day', som er under planlæggelse. Her vil der deltage kampsportsfolk fra både ind og udland, og man satser også på at hive nogle store instruktørprofiler til.

Nivå Budoklub tilbyder blandt andet undervisning i Brasiliansk Jiu-Jitsu, Kyokushin Karate og Tora Ryu Jiu-Jitsu. Klubben drives af frivillige instruktører og har sit udgangspunkt i Nivå.

jesl

Publiceret 27 June 2018 11:13