Stenkast fra motorvejsbro ved Humlebæk:

Politiet efterlyser dreng i sagen

Helsingørmotorvejen var i aftes spærret i tre kvarter ved Humlebæk, efter stenkast fra broen

Af
Peter Mailand

Peter Mailand

Nordsjællands Politi fik torsdag aften en anmeldelse om et stenkast fra en motorvejsbro på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 5, hvor Humlebækvej krydser over motorvejen i nordgående retning.

Bilisten, en 44-årig mand fra Helsingør, bemærkede en silhuet af en person på broen, og idet bilisten passerede broen blev hans bil ramt af en genstand, muligvis en sten, på størrelse med et hønseæg/en tennisbold. Bilen fil en bule i taget ved gummilisten til forruden, som fik en revne.

Motorvejen var spærret i godt 45 minutter, mens politi og sporhunde afsøgte stedet.

Et vidne har set en person komme gående fra motorvejen og i retning mod Coloplast. Personen beskrives som en dreng, 13-15 år, 160-165 høj og almindelig af bygning, mørkblond hår, og pæne ansigtstræk. Personen medbragte en rygsæk.

Nordsjællands Politi har ingen indikationer på, at denne person har noget med stenkastet at gøre.

"Vi vil dog meget gerne tale med vedkommende, da han kan have oplysninger, som kan være til hjælp for efterforskningen," skriver politiet i en pressemeddelelse.

Denne person og andre, som måtte have oplysninger, der kan have betydning for sagen, bedes henvende sig til Nordsjællands Politi på telefon 114.

Publiceret 08 June 2018 09:45