Jubilæums-udgaven af Moseklubbernes store præsentationsdag bliver festlig. Pressefoto

Jubilæums-udgaven af Moseklubbernes store præsentationsdag bliver festlig. Pressefoto

Oplevelsesdagens store 10-års brag

Jubilæum udspiller sig i Langstrup Mose søndag 10. juni

De fleste af døgnets timer er Langstrup Mose et åndehul for dyr og fugle – og omkring 2000 mennesker, som dyrker deres fritidsinteresser nogle dage om ugen.

Søndagen plejer at være den mest stille af dagene, men søndag 10. juni bliver der røre i Mosen. Den dag vil modelflyvere, hundefolk og jægere nemlig for 10. gang holde Oplevelsesdag for alle nordsjællændere kl. 10-16.

Alle sejl er sat til for at gøre jubilæums-udgaven af Moseklubbernes store præsentationsdag festlig, underholdende og gratis.

Åbningen holdes for første gang hos Asminderød-Grønholt jægerne på Langstrup Skydebane, hvor omkring en stor del af aktiviteterne er koncentreret. Den nye placering af borgmester-podiet betyder, at man skal gå de små 10 minutter fra Parkeringspladsen til skydebanen. Eller også kan man tage toget.

Der bliver nemlig indsat et ”Mosetog” på strækningen fra P-pladsen til modelflyverne og skydebanen. Det kører i pendulfart hele dagen, så man nemt kan komme på besøge hos hundefolkene og Langstrup stiens forskellige aktiviteter, såsom juniorjæger camp"en, skyde med bue og pil, opleve rally, agility, laserskydning, skinbearbejdning, snobrød, modelfly og meget mere.

/logy

Publiceret 08 June 2018 08:00