Jump4fun hjælper sårbare og overvægtige børn i gang med motion for at blive sundere. Nu starter nye hold efter påske. Pressefoto

Jump4fun hjælper sårbare og overvægtige børn i gang med motion for at blive sundere. Nu starter nye hold efter påske. Pressefoto

Nivå Trim er nu med i Jump4fun

Jump4fun hjælper sårbare og overvægtige børn i gang med motion for at blive sundere. Nu starter nye hold efter påske

Fredensborg Kommune starter nyt Jump4fun-hold op i samarbejde med DGI og med Nivå Trim som ny medspiller. Målet er at hjælpe sårbare og overvægtige børn i gang med motion for at blive sundere.

Nivå Trim starter et nyt hold op onsdag 4. april på Nivå Skole Syd kl. 16.

”Jeg har længe haft en faglig interesse for børn og unge med overvægt. Gennem Jump4fun kan vi netop arbejde med denne målgruppe og inkludere nogle børn og unge i foreningslivet, som normalt ikke ville være på holdene,” siger Nina Duschek, instruktør og bestyrelsesmedlem i Nivå Trim i en pressemeddelelse.

Sammenhold og opbakning er nøgleordene i Jump4Fun, og ude på holdet vil børnene og de unge møde søde og dygtige instruktører. De er klar til at hjælpe børnene og de unge med deres udfordringer med overvægt eller andre ting, som gør at de er i en sårbar position og derfor har brug for ekstra støtte til at gå på et hold.

Formålet med Jump4Fun er fysisk aktivitet til en god oplevelse.

/logy

Publiceret 04 February 2018 07:00