Arkivfoto.

Arkivfoto.

Posthuset hos Spar i Nivå lukker

Fremover henvises kunderne til posthuset hos Føtex i Kokkedal

Af
Af Peter Mailand

22. juni bliver sidste åbningsdag for posthuset der ligger hos Spar i Nivå, der lukker. Fremover henvises kunderne til posthuset hos Føtex på Egevangen 4 i Kokkedal. Derudover vil der i nærmeste fremtid blive opsat en Pakkeboks i Fakta i Nivå Center, hvorfra der kan hentes og sendes pakker, skriver Postnord i en pressemeddelelse.
“Jeg er ked af, at samarbejdet med Spar i Nivå stopper, men er samtidig glad for, at vi har kunnet udvide aftalen med vores eksisterende partner Føtex i Kokkedal. Her skal kunderne fremover hente de pakker, som pakkebuddet ikke kan aflevere på hjemadressen,” siger Maj-Britt Radmer, distriktschef i Postnord.
Pakker bestilt til hjemadressen, men hvor man ikke er hjemme, når pakkebuddet kommer forbi, vil blive lagt til afhentning hos Føtex i Kokkedal. Her kan der hentes og sendes pakker og breve samt købe frimærker og pakkeporto alle ugens dage fra kl. 8.00-21.00. Når Pakkeboksen i Fakta i Nivå Center er opsat, vil nogle af disse pakker blive lagt til afhentning i pakkeautomaten.
Man har også mulighed for hos mange netubutikker at bestille sine pakker til direkte afhentning på posthuset, så de vil kunne hentes i det mindre posthus, der ligger hos Nærkøb på Gammel Strandvej 3B i Nivå.
Her kan der også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto på hverdage fra kl. 8.00-17.30 og i weekenden fra kl. 8.30-17.30.

Publiceret 08 June 2017 11:15