Lokal ildsjæl får hæder

Finn Kamper-Jørgensen fra Fredensborg får pris af Gigtforeningen

Den lokale læge Finn Kamper-Jørgensen fra Fredensborg, har fået Gigtforeningens Mobilepris. Gigtforeningen uddeler hvert år Mobileprisen til personer, der har gjort en særlig indsats for at forbedre vilkårene for mennesker med gigt. Finn Kamper-Jørgensen er medlem af Forebyggelsesrådet for Ældrebefolkningen i Fredensborg Kommune. Han får prisen for sit engagement og udprægede sans for forebyggelse til gavn for de mange.
Finn Kamper-Jørgensen er tidligere direktør i Statens Institut for Folkesundhed. Han udarbejdede den første gigthandlingshandlingsplan for Sundhedsministeriet. Senest har han udarbejdet den første kommunale 5-års gigthandlingsplan.

Tildeles en ildsjæl

”Finn er en ildsjæl inden for forebyggelse af folkesygdomme og har et særligt fokus på muskel- og skeletsygdomme,” siger Mette Bryde Lind.
Mobileprisen består af en mobile, som er designet af Flensted Mobiler. Mobilen skal ses som et symbol på den bevægelsesfrihed, som Gigforeningen ønsker for alle – herunder mennesker med ondt i led, ryg og muskler.
”Finn Kamper-Jørgensen er et udsædvanligt engageret og vidende menneske, der har gjort en fantastisk indsats for mennesker med gigtsygdomme. Det vil vi gerne anerkende med Mobileprisen,” siger Gigtforeningens direktør Mette Bryde Lind.
Sammen med mobilen følger 15.000 kroner.

Publiceret 06 June 2017 08:00