Tivoli byder op til jul med noget for alle sanser. Pressefoto

Tivoli byder op til jul med noget for alle sanser. Pressefoto

VIND:

Jul for alle sanser i Tivoli

Tag familien med i Tivoli. Vind billetter til balletten Nøddeknækkeren, turpas, billetter til musicalen 'Spamalot' og krimikomedien 'De 39 Trin'

Der venter gæsterne en jul for alle sanser, når Tivoli for 23. år i træk slår dørene op til 'Jul i Tivoli'. Det sker på lørdag den 19. november.
Til duften af skoldhed gløgg og æbleskiver, Alpeland, nye lys-scenografier og 3-i-1 forlystelsen Fatamorgana er der garanti for et sug i maven. Årets største nyhed er Havens nye Honningkageslot i H.C. Andersen Slottet, hvor gæsterne selv dekorerer honninghjerter. Men der bydes også på julehygge med de mange boder og underholdning med balletten Nøddeknækkeren.

Det kan du vinde

I samarbejde med Tivoli sætter Uge-Nyt en række spændende præmier på højkant. Det eneste du skal gøre er at svare rigtigt på nedenstående konkurrencespørgsmål og sende dit svar til konkurrence@uge-nyt.dk
1. præmien: 4 billetter til balletten Nøddeknækkeren lørdag 3. december kl. 17, plus 4 turpas til Tivoli (entré er incl.).
2. præmie: 2 billetter til musicalen 'Spamalot' søndag 26. marts 2017 kl. 14. Bygger på filmen ”Monty Python og de skøre riddere” og har Lars Hjortshøj, Martin Brygmann, Linda P og Stig Rossen på rollelisten.
3. præmie: 2 billetter til krimikomedien ”De 39 Trin” i Glassalen fredag 10. februar 2017 kl. 20 med bl.a. Niels Olsen og Thomas Mørck på scenen.

Der er skruet op for alle jule-håndtag i Tivoli.

Der er skruet op for alle jule-håndtag i Tivoli.

Konkurrencespørgsmål

Hvor lang en årrække har Tivoli holdt jul?

A. 3. år
B. 13. år
C. 23. år

Mail dit rigtige svar, navn, adresse samt mobilnummer til konkurrence@uge-nyt.dk senest fredag 25. november kl. 10. Husk at skrive 'Tivoli-jul' i emnefeltet.

'Jul i Tivoli' holder åbent til og med nytårsaften. Vinderne får direkte besked, og præmierne kan ikke ombyttes og må ikke videresælges.

Vind billetter til krimikomedien

Vind billetter til krimikomedien "De 39 Trin".

Vind billetter til musicalen

Vind billetter til musicalen "Spamalot".

Vind billetter til balletten Nøddeknækkeren og fire turpas.

Vind billetter til balletten Nøddeknækkeren og fire turpas.

Publiceret 15 November 2016 06:00