May-Britt Kattrup er klar til Folketinget

Af
Af Claus Beyer

”Partiet har haft et fantastisk Folketingsvalg, og personligt glæder jeg mig personligt over det flotte valg. Jeg er overvældet over, at komme ind på en andenplads efter Anders Samuelsen i Nordsjællandskredsen.

Vi får nu to mandater i Folketinget fra Nordsjælland, det er vi både glade og stolte over, og jeg vil gerne sende en stor tak til alle de vælgere der har givet mig deres stemme” siger May-Britt Kattrup, der dermed slog Niels Westy i kampen om en plads på Christiansborg.

”Jeg er ikke i tvivl om, at mange vælgere har belønnet os for at holde fokus på vores politik, og vi har på ingen måder bidraget i kampen om at svine andre til. Vi har vores 2025 plan, den har vi haft fuldt fokus på – og har oplevet at rigtig mange unge og forretningsfolk har været glade for dette. Ligeledes har alle taget meget positivt i mod budskabet om mere frihed, friheden til selv at vælge og så privat velfærd,” fortæller May-Britt Kattrup.”

"Dette Folketingsvalg har vist, at hele Danmark har fået øje på Liberale Alliance og vores politik,” slutter May-Britt Kattrup, der er bosat i Fredensborg Kommune.

May-Britt Kattrup fik 134 stemmer i Fredensborg kommune og det blev til 235 stemmer i Fredensborgkredsen, og totalt 639 i nordsjællandskredsen.

Publiceret 20 June 2015 07:00