Det syder af aktivitet på Nivå Havn

Windsurferne i Kona-klasse starter verdensmesterskaberne i dag, onsdag den 3. august klokken 13.55 på Øresund ud for Nivå Havn, hvor Nivå Windsurfing Klub er værter

Af
Af Claus Beyer

Over 100 deltager er klar til at tage hul på verdensmesterskaberne, der bliver den største konkurrence i Kona-klassen historie.
Kona er en windsurfing klasse. Klassen er i stor vækst, og benytter et mere traditionelt windsurfing koncept, et langt og relativt smalt board med sværd.

Kona er et one-design, som henvender sig bredt inden for windsurf aktiviteter. Det er for eksempel en velegnet aktivitet for familien i sommerhuset, til longboard freestyle, til tursejlads, eller til aftensejladser i surfklubben.


Tanken er, at man kan komme til stævner, uden at have trænet sin styrke. Derimod er teknik og taktik det afgørende.

Deltagerne blev den 2. august registreret, og i dag onsdag den 3. august starter man på vandet klokken 13.55 Herefter vil der blive konkurreret på vandet ved Nivå Havn frem til lørdag den 6. august, dog med søndag den 7. august i reserve, hvis der en af de øvrige dage skulle være mangel på vind. Alle dage fra klokken 10 om formiddagen.

null

Publiceret 03 August 2011 11:45