J5M - stock.adobe.com

DEBAT:

Erhvervsklimaet i Fredensborg går tilbage

Fredensborg går syv pladser tilbage i ny måling af erhvervsklimaet

Fin Mortensen, Maglegårdsvej 523, 3480 Fredensborg

I Danmarks Industris undersøgelse 'Lokalt Erhvervsklima' fra september 2019 kan overordnet konstateres, at andelen af virksomheder, der er utilfredse med servicen i deres kommune, er faldende og støt har været dette de seneste 10 år.

Desværre ser det ikke ud til, at faldet i utilfredsheden sker i samme takt for Fredensborg Kommune, der i 2019 således ikke alene indtager en placering som nummer 82 (ud af 93 mulige!) i undersøgelsen, men tillige har en tilbagegang på syv pladser i forhold til 2018!

Det er med andre ord nedslående læsning, ikke godt nok og forekommer i bedste fald uambitiøst. Heldigvis er der for vores politikere og administrationen dog også lidt hjælp og inspiration at hente i undersøgelsen: særligt områder som 'Arbejdskraft', 'Skatter og afgifter' og i særdeleshed 'Sagsbehandling' anvises som områder, der bør prioriteres.

Og kniber det alligevel med inspirationen, så kig vest på mod Ikast-Brande, Herning, Ringkøbing-Skjern. God arbejdslyst - der er i den grad brug for det.

Publiceret 20 September 2019 07:00