Debat:

Vi får flere i arbejde

"Antallet af ydelsesmodtagere målt i fuldtidspersoner er samlet set faldet med 7,2 procent, svarende til 152 personer i juni 2019," skriver debattøren i dette indlæg

Af byrådsmedlem Cømert Sonsuz, Socialdemokratiet, Næstformand for Borgerservice, beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget

De gode tider fortsætter. Det går godt med at få mennesker i beskæftigelse. Ledigheden i Fredensborg Kommune er fortsat rekordlav og det ser ud til at fortsætte kommende år.

Antallet af ydelsesmodtagere målt i fuldtidspersoner er samlet set faldet med 7,2 procent, svarende til 152 personer i juni 2019.

I den socialdemokratiske gruppe er vi rigtige glade for udviklingen. Det er en stor gevinst for den enkelte, der får et arbejde men også for virksomhederne.

En vellykket beskæftigelsesindsats forudsætter et stærkt samspil mellem jobcenter, samarbejdspartnere, borgere og beskæftigelsesindsatser. Kun et tæt samarbejde kan sikre, at flere kan opnår tilknytning til arbejdsmarkedet, og at virksomhederne får den arbejdskraft, de har brug for.

Derfor er jeg også rigtig glad for at vi oplever en massiv fremgang og indtager plads iblandt de kommuner, der hjælper kontanthjælpsmodtagere, dagpengemodtagere og sygedagpengemodtagere henimod beskæftigelse.

Publiceret 17 September 2019 07:00