DEBAT:

Hvor skal vi hen med vores by Fredensborg?

"Den første betingelse for at få skubbet gang i byen må være, at det bliver muligt at leje sig ind i lokaler til en fornuftig husleje og ikke de kæmpe huslejer som skræmmer alle væk," skriver debattøren i dette indlæg

Jens Peter Sørensen, Benediktevej 20, Fredensborg

Jeg har fulgt rigtig meget med i den debat der er i øjeblikket omkring Fredensborg by og dens fremtid. Jeg vi først fremhæve, at hvis Fredensborg by skal have en fremtidig mulighed, så kræver det, at vi som indbyggere og politikere bakker op omkring handel og turisme i byen.

Fredensborg by er kendt både nationalt og internationalt som residens by og naturen og kuluren i området. Dette må kunne bruges til at promovere byen og de muligheder der er.

Men den første betingelse for at få skubbet gang i byen må være, at det bliver muligt at leje sig ind i lokaler til en fornuftig husleje og ikke de kæmpe huslejer som skræmmer alle væk.

Det næste men også vigtige er, at vi som indbyggere bakker op om de tiltag som måtte komme jeg ønsker al det bedste for Fredensborg, hvor jeg er født og opvokset.

Publiceret 08 August 2019 06:00