Fatter politikerne ikke, at Frdensborgerne ikke ønsker. at der bruges millioner på ny belægning i Jernbanegade?, spørger Anne Grethe Skytte.

Fatter politikerne ikke, at Frdensborgerne ikke ønsker. at der bruges millioner på ny belægning i Jernbanegade?, spørger Anne Grethe Skytte. Arkivfoto: Jannie Fjordside

DEBAT:

De forretningsdrivende er fortvivlede

Reparér Jernbanegade og støt de forretningsdrivende, skriver lederen af Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Fredensborg

Af Anne Grethe Skytte, butiksleder, Kirkens Korshær Genbrugsbutik, Jernbanegade 16, Fredensborg:

Er det virkeligt muligt, at byrådspolitikerne i Fredensborg er komplet tonedøve ?

Fatter de ikke, at Fredensborgerne ikke ønsker, at der ødsles et millionbeløb på ny belægning i Jernbanegade? Gaden behøver vedligeholdelse, det kunne man jo se at få iværksat for et rimeligt antal kroner.

De forretningsdrivende er fortvivlede – og med god grund. Det er dem – og ikke belægningen i Jernbanegade - der skal få Fredensborgs handelsliv til at overleve. Brug penge på reparation af Jernbanegade, og søg at støtte de forretningsdrivende med konkrete tiltag, f.eks økonomisk støtte i en periode til de uhyrligt høje huslejer .

”Bedre sammenhæng mellem byen og slottet” Glem det! Byens borger sætter pris på, og er glade for den ” sammenhæng” mellem slot og Dronning Ingrids dejlige anlæg, og det ønskes bevaret.

Ved de afholdte borgermøder har der overhovedet ikke været opbakning til projektet. Der har været udtalt stærk kritik, som er blevet fuldstændigt overhørt.

Dagligt bliver Fredensborgerne ved besøg i Aldi og Netto mindet om politikernes totale fiasko om visionerne om at gågade og ”den ny bymidte” skulle knyttes sammen. Årene har vist, at området er umuligt at udleje, og nu henligger som et spøgelsesområde.

Lad være med at gentage fortidens fejltagelser. Lyt til borgerne – det er trods alt os der skal være med til at betale et gilde, vi ikke ønsker!

Publiceret 22 July 2019 10:00