DEBAT: Forældre: Ja til udvidelse af Per Gyrum skolen

"Desværre har vores skole PGS, været centrum for negativ debat i lokalaviser og på de lokale sociale medier," skriver forældre til eleverne i 3.P.

Af forældre til elever i 3.P (se alle navne nederst).

Kære politikere!

Hvor er det godt, at der er kommet et alternativ til vores gode folkeskolen i Nivå!

Det er godt for Nivås omtale og for vores evne til at tiltrække nye borgere.

Desværre har vores skole PGS, været centrum for negativ debat i lokalaviser og på de lokale sociale medier (Nivåborger og borgerne i Fredensborg). Denne debat har primært været drevet af relativt få naboer til PGS samt to tidligere forældre på PGS.

Skolen og forældre har hidtil kun i begrænset omfang deltaget i denne debat på de sociale medier. Men efter to politikere (Hanne Berg og Per Frost Henriksen) har valgt side imod PGS i en tråd på Nivåborger, og Per Frost på sin egen facebook side d. 9. maj skriver ”jeg er imod Per Gyrums skolens udvidelse”, føler vi behov for at udtrykke vores frustration.

Udfordringerne i de trafikale- og parkeringsmæssige forhold er efter vores opfattelse blæst ud af proportioner (to af medunderskriverne er selv beboere i Mariehøj). Det vil være i alles interesse, at der er styr på de trafikale forhold ved en udvidelse af PGS. Men skulle vi ikke afvente den igangværende trafikanalyse inden man går imod? Så kan politikerne også træffe en beslutning på et oplyst grundlag, inden de kommer med ultimative udmeldinger.

Vi appellerer til, at politikerne husker at KAB tidligere har fået godkendt byggetilladelse til 2800 kvm2 boliger, på samme grund, der er udlagt til offentlige formål. Det vil således være urimeligt, hvis PGS ikke kan få byggetilladelse til at bygge 660 kvm2 skole.

Forældrene i 3.P:

Jasmin Pehlivan, Yusuf Öztürk, Jane & John Finding, Lene Marie & Kenneth Elgstrøm, Christina & Bent Rode, Heidi Dyhrberg, Klavdiya Kuzmina, Christina Ølund, Patrick & Nadine Hofmann, Nina Uhre, Karen Colbjørn Søgaard, Majken Sonne, Betina Kok, Jesper Nielsen, Mette & Jan Bergmann, Asger Linee

Publiceret 20 June 2019 06:00