Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

DEBAT:

Forældre forsvarer skole: Per Gyrum er kommet for at blive!

En gruppe forældre er i dette læserbrev gået sammen til fællesforsvar for Per Gyrum Skolen i Nivå

Forældre til børn i 0.P på Per Gyrum Skolen (Se alle navnene nederst:)

Kære politikere og medborgere.

Der har været skrevet meget om Per Gyrum Skolen på facebook. Det har været meget unuanceret og den negative vinkel har været båret af nogle enkelte beboere, og nu også enkelte politikere. Det giver slet ikke et retvisende billede af de mange, mange glade ansatte, forældre og børn på Per Gyrum Skolen. Skolen er vokset meget de seneste år. Den har succes. Hvor er det dejligt for Nivå, med en nystartet skole/virksomhed, der giver Nivå noget andet! Dette er en god sag for alle!

Ejendomsmæglerens høringssvar, som det stod citeret i Frederiksborg Amts Avis, taler for sig selv: Per Gyrum Skolen er med til at sælge huse i Nivå. Der er et alternativ til vores gode folkeskoler. Hvad er der ikke at kunne li´? Vi vil gerne have liv, vi vil gerne have butikker, vi vil gerne have børnefamilier til, vi vil gerne være erhvervsvenlige.

Vi håber, at man husker at have ja-hatten på, så vi ikke bliver kendt for at være en kommune, der er imod alt fra en nystartet bager, klatrebaner, lægehuse, privatskoler og andre initiativer, som vi burde tage imod med kyshånd! Per Gyrum Skolen er kommet for at blive! Hurra for det! Nu kan man håbe, at processen omkring byggetilladelsen går hurtigt og nemt og uden for mange benspænd.

Forældre til børn i 0.P på Per Gyrum Skolen:

Jeanette Sönnergren, Karen Lundberg, Katrine og Michael Høilund Stitz, Anne Sophie og Jakob Kacprzak Hey, Stig og Josefine Amossen, Michael og Amela Hodzic, Dennis og Tünde Løbger, Julie Askirk Gunasinghe, Lene og Kenneth Elgstrøm, Camilla og Christian Søeby-Land, og Anne Skjoldborg Nørgaard.

Publiceret 22 May 2019 08:00