DEBAT: Krogerup er Humlebæks andet fyrtårn

"Krogerup har i mange år været "isoleret" fra Humlebæk, men det vil Rasmus Meyer gøre noget ved," skriver debattøren i dette indlæg.

Grethe Troensegaard, medlem af Seniorrådets kulturgruppe, skriver:

Louisiana er Humlebæks "fyrtårn", med det store tilskuerantal også det mest kendte. Vi har imidlertid et kulturcentrum, Krogerup Højskole, der må betragtes som det andet fyrtårn.

Krogerup Højskole har lange traditioner - også med såvel forstandere som bestyrelsesformænd. Indtil 2018 Var Simon Emil Ammitzbøll-Bille formand for bestyrelsen, men da han blev udnævnt til Økonomi- og indenrigsminister blev formandsposten ledig. Denne blev overtaget af Alfred Josefsen, tidligere direktør for IRMA. På forstanderposten skete der også en ændring, idet den mangeårige forstander, Rikke Forchhammer ønskede at forlade sin stilling. Ny forstander er Rasmus Meyer, der netop har startet sit første egentlige år som forstander med en række interessante initiativer.

Krogerup har i mange år været "isoleret" fra Humlebæk, men det vil Rasmus Meyer gøre noget ved. I programmet skriver han: "Vi glæder os til at byde borgere i Humlebæk og omegn indenfor til vores arrangementer."

Seniorrådet tog handsken op, og vi blev inviteret til Krogerup - at holde møde i et lokale, der emmer af historie og kultur, var en oplevelse.

Det har også glædet Seniorrådets kulturgruppe, at kommunens 4. maj-møde afholdes på Krogerup, netop hvor parken viser sig i sin allerskønneste pragt.

Publiceret 23 January 2019 06:00