Arkivfoto: Mostphotos.com

Arkivfoto: Mostphotos.com

DEBAT: Politiet vender det blinde øje til LTF i Fredensborg

'I kælderen under Netto og Aldi i Fredensborg by har Fredensborg kommune og Nordsjællands Politi indgået en art forlig med LTF (Loyal to Familia),' skriver debattøren i dette indlæg

Henrik Christensen, Forstander, Kejserensvej 1, Fredensborg, skriver:

I kælderen under Netto og Aldi i Fredensborg by har Fredensborg kommune og Nordsjællands Politi indgået en art forlig med LTF (Loyal to Familia). Det er det, man kalder det blinde øje. Hvis man vender det mod de ting, som man ikke ønsker at se, så er det som om, de ikke eksisterer.

Man skal hverken være kriminalassistent, SSP eller ansvarlig kommunalpolitikker for at vide hvad der foregår midt i vores ellers dejlige by. Man skal sådan set blot have mindst et seende øje.

Der står med store bogstaver: “LTF" i dårlig graffiti ved siden af de ligeså dårligt skitserede joints. Kører man forbi en lørdag aften sådan omkring 21-tiden, så vil man se en stor bil, som regel en hvid Audi RS6 eller BMW 7-serie med flere unge knægte i. Der går andre unge hen til bilen og efter lidt tid hængende gennem vinduet, så går de igen…

Hvordan kan dette ske? Og måske skal man spørge: Hvordan kan dette ske så åbenlyst? Det kan det kun, hvis ansvarlige mennesker vender det blinde øje til.

"Broken Window" teorien fra New York, bliver pludselig meget nærværende her og understreger kommunens eklatante svigt på dette område.

I SSP-kredse siges det: ”Hvis Hillerød eller Helsingør løber tør for stoffer, så kan man altid tage til Fredensborg”. Så politiet er bevidst om dette og man undres, at den udøvende magt kan tillade sig selv en klap for øjet. Utallige henvendelser hertil har endnu ikke ført til handling fra politiet.

Dette handler absolut ikke kun om hash. Det handler også om hvilken type by, vi ønsker, at Fredensborg skal være.

Fra en bekymret borger i Fredensborg.

Publiceret 18 December 2018 09:00