Arkivfoto: Jannie Fjordside

Arkivfoto: Jannie Fjordside

DEBAT:

En tabt grøn oase kommer aldrig tilbage

Af Grethe Troensegaard, Frederikkevej 6, Humlebæk

Det er et fantastisk godt, velformuleret og velforståeligt indlæg, du her har lagt på Uge-Nyt i dag. Problemerne er jo de samme mange steder, at borgerne somme tider føler, at sager bliver fremlagt som "en tyv om natten", og det er jo ikke alle, der tager sig tid til at læse dagsordener.
Et glimrende eksempel er jo Krummediget og Hans Rostgaards vej, hvor forvaltningen i en bisætning foreslår, at de kan da bare sælges!
Konsekvenserne for borgernes livskvalitet er uinteressant. Konsekvenserne for områdets liebhaverværdi er uinteressant (for det er jo klart, at den grønne oase er med til at gøre området mere interessant (læs: grundværdierne).
Det værste er næsten, at forvaltningen ikke har pligt til at fortælle om de økonomiske konsekvenser af et eventuelt salg: hvad ville det koste at videreføre Hans Rostgaardsvej helt hen til ældreboligerne? Hvad koster det at pilotere? (for området er fugtigt!) - og dermed: er der overhovedet et nettoprovenu der er værd at tale om, hvis det skulle lykkes at sælge et par grunde?
Det allerværste er, at vi får aldrig en grøn oase tilbage, hvis den først er bebygget.
Derfor en stor tak til dig og dine kolleger i Plan-, Klima- og Miljøudvalget, fordi I lyttede til borgerne.

Publiceret 09 April 2016 08:00